Descripció

Taula Dining CH002 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

És la més petita de dues taules de menjador que Hans J Wegner va crear l’any 1982. La taula expressa la filosofia de disseny funcional de Wegner a través d’una solució atractiva per a interiors moderns.

Tanmateix, la taula està dissenyadaper adaptar-se a espais més petits i es pot ampliar fàcilment amb dues fulles acompanyades.

 

Mides: H72cm

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.