Descripció

Taula Dining CH006 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La taula de menjador CH006 destaca l’atenció excepcional de Hans J. Wegner als detalls i a més a més el focus en la funcionalitat.

El CH006 és ideal per a entorns més petits i més espaiosos amb el seu disseny net i intel·ligent.

La taula ve equipada amb fulles amb frontisses als dos extrems que s’aixequen fàcilment per allotjar convidats addicionals.

El disseny de fusta massissa de faig o roure combina elegantment amb totes les cadires de menjador de Wegner, prenent una expressió diferent i individual segons la cadira tanmateix el tipus de fusta i l’acabat escollit.

Està disponible en fusta de roure i en faig.

 

 

Mides:138/236x90cm, H72

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.