Descripció

Taula Dining CH339 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

La taula de menjador CH339 és una taula de fusta massissa de forma suau. Amb la seva forma acollidora i la possibilitat d’ampliar fins a 16 seients, la taula és adequada tant com a taula de menjador com de taula de reunió per a una família nombrosa o molts participants a la reunió.
El CH339 forma part d’una sèrie de taules de forma el·líptica que proporcionen una flexibilitat addicional en espais més grans a causa de la flexibilitat de les taules.
CH339 és la més llarga de les tres taules sòlides de la sèrie que també inclou CH337 i CH338. Les tres taules tenen baranes inclinades de manera que les butaques, quan s’empenyen cap a dins, seguiran la vora de la taula.

 

Mides: 240x115cm, H72cm

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.