Descripció

Taula Dining CH338 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

La taula de menjador elíptica CH338, dissenyada per a 6 persones, és una versió ampliada de la taula de menjador CH337 de Hans J. Wegner del 1962.

Amb la seva taula de fusta massissa suaument corbada, la taula té una sensació unificadora i, amb fins a 14 seients, és adequada. per a reunions i reunions familiars més nombroses.

CH338 és la mida mitjana de tres taules en el mateix disseny. Tots tenen taulells el·líptics amb grans transversals i extensions que es poden separar i estendre fins a quatre fulles. La sèrie també inclou CH337 i CH339.

Mides: 200x115cm, H72

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.