Descripció

 

Taula extensible Every és senzilla, funcional i essencial. La taula Every mostra tota la seva versatilitat proposant una àmplia gamma de materials, mides i acabats.  A més de la possibilitat de col·locar-la en diferents ambients.

Dues nanses extraïbles permeten estendre fàcilment l’estructura en fosa.

Models disponibles

Taula extensible amb estructura i guies d’alumini extruït. Disponibles amb el sobre de vidre o alucompact.. Extensions en Alucompact.. Dues nanses extraïbles permeten allargar fàcilment el marc.

exterior suau: Element no apte per a exposició directa a agents atmosfèrics.

 

 

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

De la mateixa manera, és un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Tanmateix, diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.