Descripció

 

Taula disseny industrial HEB dissenyada per Francesco Rota s’afegeix a l’àmplia col·lecció de taules Desalto . El seu caràcter fort i les seves dimensions generoses el fan especialment adequat per a projectes de contractació o per a habitatges amb un caràcter internacional i metropolità.

 

Models disponibles

Taula disseny industrial HEB formada per una biga suportadora d’acer d’alta resistència amb perfil lacat micaci en forma d’H. Potes amb estructura d’acer cobertes amb una coberta de tub de llautó de secció hexagonal. Suports per a la part superior en tub d’acer làser, soldat al feix. Sobre en vidre mirall temperat de 12 mm, o en MDF de 20 mm de gruix en ciment espatulat a mà.

 

 

Finalment apuntar les diferents possibilitats de mides:
100 x 200
100 x 250
100 x 300
108 x 350
108 x 400
108 x 500
108 x 600

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

Tanmateix, un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.