Taula Master massissa roure pintat blanc

Taula massissa fixa a mida client.  Possibilitat de fer d’una peça fins a 300*110*76cm.

Us adaptem aquesta taula a les vostres mides i a l’ acabat que més us agradi.

Excel·lents acabats.

Descripció

Taula Master massissa roure pintat blanc; aquesta presenta grans dimensions amb una materialitat massissa de roure. Excel·lent producte de la prestigiosa firma Devina Nais.

Tanmateix, cada una de les Taules Master, taula gran massisa de roure, són una joia. També una exclusiva de la natura per que la gaudeixis a casa teva.

Òbviament, la fusta és conseqüència directa del pas del temps. Fins i tot, en les seves aigües es veu reflecxada la pluja i la sequera de cada any, el sol…

 

Devina Nais

La casa és un lloc de vida i un refugi emocional.

La casa i el seu estil a través de la recerca dels objectes i mobles.

Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten les vostres cases.

Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

Els nostres mobles, a través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern sempre porta la nostra empremta.

Sigui quin sigui el seu estil, no serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell, un cop descobert l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals .

Seguim cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera. Volem garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.

Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.

El treball recorda a les tècniques i a la minuciositat dels fusters del passat. Capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

Estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles. Per això, estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.