Descripció

Projecte històric i best-seller, símbol del disseny atemporal, combinació perfecta de forma, funció i innovació.
La taula Tender, que va inaugurar el naixement de la marca Desalto el 1990. Quan la petita empresa familiar que treballava metalls decideix acceptar el repte del món del disseny transformant-se en una realitat dinàmica i ambaixadora del millor Made a Itàlia al món.
Projecte històric que va aplanar el camí per a la creació d’una família de taules extensibles de gran actualitat.
mides:
85 x 170 (255)
85 x 200 (300)
100 x 200 (300)

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

De la mateixa manera, és un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Tanmateix, diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.