Descripció

Taula Vesta i cadira Olé productes de qualitat pel seu disseny i materials.

Taula Vesta i cadira Olé junts es poden adaptar a infinitat d’espais i estils. Els camaleons de l’espai aporten elegància, joventut, sobrietat segons acabats.

Loyra

Loyra és una empresa valenciana situada a Alcàsser. Al cinturó industrial que envolta la ciutat de València. Prop del seu port comercial.

Fundada el 1996 com una evolució d’un petit taller familiar arrelad en la tradició del negoci de fabricació de mobles per a la llar. En l’actualitat es disposa de 11.000 m2 d’instal·lacions. Les tècniques tradicionals es combinen amb l’última tecnologia i un equip altament qualificat per aconseguir la màxima cura i la qualitat dels productes .

Col·leccions LOYRA busquen oferir no només un producte en si mateix. Sinó un concepte de moblament integral. Amb el qual a través de la combinació de mobles i accessoris possibles pretén ajudar a trobar al consumidor amb un ambient que s’adapti a les seves necessitats estètiques i funcionals.

Loyra divideix la seva oferta en dues línies principals. Una línia contemporània que opta per una audiència de gust clàssic però renovat pel caràcter actual marcat línies rectes que proporcionen col·leccions. I una altra línia de disseny innovador que respira originalitat i solucions d’avantguarda per a la llar. Les dues línies cobreixen diferents conceptes estètics, però mantenen els mateixos estàndards de qualitat avalats pel reconeixement constant de mercat.

LOYRA productes són totalment fabricats a Espanya. Garantint des de la selecció de les millors matèries primeres, instal·lació d’equip d’acabats de major prestigi o de gamma alta. Fins i tot el més exigent control de qualitat i servei postvenda.

En les creacions LOYRA també trobarà un món d’opcions en termes de mides, acabats, accessoris i solucions que es convertiran en múltiples propostes per aconseguir un hàbitat únic i funcional.