Descripció

Tauleta auxiliar Colonial OW449

 

La Taula de Cafè Colonial OW449 va ser dissenyada per Ole Wanscher i comunica clarament el seu desig de prestar estil modern i utilitat intel·ligent als objectes clàssics.

 

El seu disseny reflecteix els altres mobles de la Sèrie Colonial amb detalls precisos, cantonades elevades i una estètica geomètrica. La forma poc precisa i acurada de la taula millora la configuració contemporània amb una elegant simplicitat.

 

La Tauleta auxiliar Colonial OW449 està disponible en noguera o roure, i aquesta última també està disponible en una versió pintada en negre.

 

A part de la Tauleta auxiliar Colonial OW449, la Sèrie Colonial també inclou la Càtedra Colonial OW149, el Sofa Colonial OW149-2 i l’eina Colonial OW149F.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen. L’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Sense oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.


Quan compres un producte de Carl Hansen & Søn, estàs comprant més que un simple moble.