Descripció

Tauleta auxiliar Embrace E021 | Ø48

 

La tauleta EO21 està disponible en dues altures. Per una banda, com una taula de cafè baixa i per l’altra banda, com si fos una tauleta lateral lleugerament més alta i més prima. Ambdues versions ressalten l’expressió de llum de la Sèrie Embrace, on els taulells de fusta circulars semblen flotar sobre estructures d’acer estabilitzadores inspirades en estels bufant al vent. Dissenyat per trio EOOS austríac per Carl Hansen.

 

Tanmateix, la tauleta EO21 encaixa amb qualsevol interior, tant públic, privat com corporatiu.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.