Descripció

Tauleta auxiliar Egyptian ML10097 | Ø100

 

La tauleta ML10097 va ser dissenyada per Mogens Lassen per col·lapsar-se fàcilment per a l’emmagatzematge amb l’alliberament d’una petita trama lliscant de llautó sota la taula. Tanmateix, és una taula flexible que exemplifica el funcionalisme present en els tipus de mobles clàssics.

 

Per Lassen i els seus contemporanis, la funció era primordial. Al matei temps, el seu enfocament, fortament influenciat per Kaare Klint, sovint va començar amb l’estudi acurat i el refinament dels arquetips de llarga durada com ara cadires de tancament a l’estil safari, cadires britàniques de Windsor i Chippendale, i taules pràctiques flexibles com la Tauleta auxiliar Egyptian ML10097 | Ø100

 

Com a resultat, aquests tipus de mobles clars i provats van apel·lar als visionaris del disseny i l’arquitectura de mitjans de segle, defensant la seva creença bàsica que el disseny intel·ligent i intencionat mai va fora de l’estil.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen. L’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Sense oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.


Quan compres un producte de Carl Hansen & Søn, estàs comprant més que un simple moble.