Descripció

Tauleta auxiliar CH004

 

Hans J. Wegner era conegut pel disseny d’articles de mobiliari excepcionalment simples i funcionals que milloraven qualsevol habitació a través de les seves dimensions i materials harmoniosos i estètics. Les Taules Nesting no són una excepció. Es graduen de manera que s’ajusten perfectament i es poden integrar fàcilment amb altres mobles. Ja sigui com a taules laterals o com a taules de cafè més petites. Les Taules Nesting tenen diferents detalls de Wegner, com ara les potes rodones, cintes, articulacions clàssiques de morter i corbes subtils a la part davantera i posterior que afegeixen un aspecte orgànic i atemporal.

 

Les taules de nidificació es van fer populars en la dècada de 1950 juntament amb la creixent necessitat d’interiors més flexibles, una necessitat que és igual d’important avui dia. De la mateixa manera les Taules Nesting de Wegner tenen un aire de lleugeresa sobre elles que facilita la reorganització dels mobles i la creació de zones més petites dins d’una habitació.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen. L’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Tanmateix, no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.


Quan compres un producte de Carl Hansen & Søn, estàs comprant més que un simple moble.