Descripció

Tauleta CH011

 

La tauleta CH011 va ser dissenyada per Hans J. Wegner el 1954. Les seves quatre potes còniques s’inclina lleugerament cap a l’exterior cap als dos costats de la taula, donant a la part superior sòlida una elegant lleugeresa, que només es destaca més per l’arrodoniment de les cames cap al terra.

 

L’expressió simple del taulell i la superfície natural de fusta amb el gra corrent longitudinalment el fa més adaptable per a diferents usos. CH011 està pensada principalment com una taula de cafè però, amb la seva amplada estreta, també funciona bé com un costat. Com a enllaç entre la part superior i les potes, hi ha un marc de fusta sòlid format com una lletra ampla H. Això té dos propòsits: estabilitza la taula de fusta sòlida; i amb els seus talls angulars als extrems lliures de la H, assegura que les potes desmuntables estan inclinades. Tanmateix, Els perfils suaument arrodonits de la taula rectangular li donen un aspecte acollidor que encaixa particularment bé amb moltes de les cadires de fusta de Wegner.

 

La tauleta CH011 s’elabora en roure i, amb 3 possibles longituds de les cames, la taula està disponible en tres alçades.

 

CH011 està en la mateixa sèrie que CH008, la taula de cafè rodona.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.