Descripció

Tauleta auxiliar CH415

 

Hans J. Wegner va dissenyar la taula de cafè CH415 relativament tard en la seva carrera. La seva idea era fer una taula petita i baixa amb un marc que coincideixi amb els seus sofàs CH402, CH403 i CH404 per a l’aeroport de Copenhaguen. D’aquesta manera, CH415 és un exemple de com Wegner assumiria petites tasques de disseny simples, així com altres més grans i més complicades.

 

El disseny consisteix en una petita taula de fusta sòlida rodona amb una vora vertical sostinguda per un marc amb quatre potes d’acer inoxidable primes. Des de la part superior de la taula cap avall, les cames s’inclinaven lleugerament cap a l’exterior fins a acabar verticalment en el terra en lliscaments rodons. Era especialment important per a Wegner que la taula de fusta sòlida fos estable i que la taula lleugera estigués segura a terra.

 

El CH415 es pot moure fàcilment i utilitzar com a taula de cafè, com a taula lateral, així com un seient addicional. La taula, amb el seu marc d’acer amb forma especial, s’ajusta especialment bé amb les cadires de saló tapisser de Wegner amb cames similars.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.