Descripció

Tauleta de centre Kutxa | 33 x 90 x 90

 

Tot neix d’un dibuix sorgit de manera inesperada. En aquell esbós ja s’advertia la idea d’una caixa suspesa dins d’una estructura molt senzilla i arquitectònica. També era present el joc de contrastos, entre la contundència de la fusta i la gracilitat del metall.

Totes les peces que componen la col·lecció Kutxa tenen un toc escultòric però sense referències directes a artistes o a les seves obres. La idea és que aquests mobles contribueixin a crear espais més assossegats i cures, abans que una optimització de l’espai de magatzematge. Kutxa és una col·lecció de mobles amb diferents figures on cada peça té personalitat pròpia i compleix una funció dins d’una lògica gràfica.

 

 

Treku.

 

Els acabats dels productes Treku són sempre excel·lents tant en les fustes, xapes, com laques, teixits…

Consulta Acabats Treku>

Treku.

Treku mobles: tradicional i contemporani.

La marca prové del cognom basc Aldabaldetreku i avui dia és la tercera generació d’aquesta família l’encarregada de dirigir l’empresa, heretant així la millor de les tradicions: dedicar-se a una professió apassionant.

Durant aquests anys -més de mig segle d’història- han estat partícips de múltiples vivències. Algunes dures, com les diverses crisis econòmiques que han assotat a l’empresa. També les increïbles inundacions que van patir en els anys 1953 i 1983. Però, sobretot , queden en la memòria les bones experiències, els llaços d’amistat dins i fora de l’empresa, el reconeixement de molts clients fidels i la il·lusió d’arribar a nous mercats …

Gràcies a l’après de les seves primeres generacions, Treku ha sabut integrar en els seus productes el contemporani amb el tradicional, incorporant detalls que ens retrotrauen a altres temps.

Actualment, Treku continua ampliant el seu coneixement gràcies al contacte amb altres països, continents i cultures de les que, dia a dia, segueix aprenent.

Treku fabricant de mobles del País Basc. Mobles atemporals fabricats amb xapes naturals de fusta. Laques de gran qualitat. Amb molt de respecte converteixen la matèria prima de la Naturalesa en mobles de disseny.  Ho fan amb constant evolució des de fa més de 50 anys. Les seves col·leccions marquen tendència. La subtilesa de Lauki. La naturalitat de Aura. El prestigi de Kai. L´encant de Bel. Finalment, la singularitat de taules i complements.