Descripció

Tauletes de centre Trazo són un disseny de Perez Ochando per Kendo Mobiliario.

Lleugeresa visual, personalitat i força són les característiques de la taula de centre Trazo, una taula que aporta frescor a espais de llar o de contract, adaptant-se per la seva neutralitat a qualsevol estil decoratiu del seu entorn.

Les tauletes de centre Trazo estan realitzades en metall lacat o metall termolacat microtexturat negre o blanc. Està disponible en una gran varietat de colors per adaptar-se a qualsevol projecte.

 

Kendo.

PASSIÓ PER LES COSES BEN FETES

La nostra història va començar a València l’any 2000, com a empresa dedicada a la fabricació de mobles de disseny. Des de llavors ens acompanyen les tècniques artesanals a tots els nostres dissenys.

Cada peça de Kendo està elaborada amb la intenció de despertar sensacions i assolir una funcionalitat dins d’un espai. Per això, cuidem amb gran delicadesa allò que treballem, cada matèria primera, cada procés i cada detall.

Tanmateix, fem servir materials naturals, sostenibles, fets a mà, i els utilitzem per crear peces honestes. Defensem la llarga durada de mobles contemporanis per acompanyar-nos al llarg de la nostra vida.

Alhora, ens apassiona la manera com les persones i els espais es connecten a través del disseny. Estem totalment orientats al client, sempre escoltem les vostres necessitats i intentem estar a l’altura, ens agrada crear relacions sòlides i duradores amb tots ells.