Assessorament

[line]
[text_output]

Una de les inquietuds de mobles Gifreu ha estat des del primer dia entregar el producte adient a cada client. Un molt bon matalàs per a una persona pot ser un mal matalàs per a una altra. Per aquest motiu és molt important un bon assessorament.
No es tracta només de vendre, es tracta de servir el producte idoni a cada client i espai.
Comptem amb l’experiència que ens ha donat el dia a dia des de l’any 1977 i amb les titulacions de interiorisme, administració, fusteria i telecomunicacions.
La nostre il·lusió és cobrir totes les expectatives del client i si és possible fins i tot superar-les. Per això anem a fires del sector i cerquem a diari producte nou i innovador.
Us podem assessorar sobre productes puntuals: quin és l’armari més adient per a cadascú, quina il·luminació, quina taula, quin el sofà…  O us podem assessorar de com realitzar tot un espai, un menjador, una habitació… quina distribució, quin moble, quines mides, quins acabats… tot això sense cost.
Molt important: no tots els productes són iguals. Per això els estudiem i seleccionem segons els nostres criteris de qualitat, acabats, funcionalitat, confort, durabilitat i respecte pel medi ambient.  També sempre treballem per oferir-vos una excel·lent relació qualitat preu.
Vivim amb intensitat la nostra feina i tenim la sort de que el boca-orella ens porta clients que sovint acaben  sent  amics. Als que encara no ens coneixeu, us esperem amb ganes d’ajudar. Als que ja ens heu fet confiança, GRÀCIES.
Esperem ser-vos  útils.

[/text_output]

[clear]

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *