Descripció

Aparador fusta de roure Icon‘s és un excel·lent producte de Devina Nais. Devina Nais.

Aparador amb 3 calaixos de roure estructura i acabat del calaix superior en tabac i calaixos inferiors decorats i peus negres de ferro.

Els detalls de construcció moderns i finament elaborats el distingeixen costat amagat dels calaixos, mentre que a l’exterior el joc d’estampats emfatitza i la rugositat de la fusta.

Com un llenç on expressar la teva creativitat, gràcies a la impressió de dissenys i textures originals. La part frontal de l’aparador permet imaginar noves associacions i cites entre el seu fibrós disseny i la resta de components del projecte d’interiorisme.

 

 

Devina Nais

VALORS

La casa, un lloc de vida, refugi emocional.
Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten a les vostres cases.
Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

A través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Tan sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern.
No serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell. Descobriràs l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals.
Cuiden cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera, per garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.
Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.
Finalment el treball, recorda a les tècniques i la minuciositat dels fusters del passat, capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

Tanmateix estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles, i per això estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.