Descripció

Armari Llibreiria llit Qbn és un eficient producte de Tegar mobel.

Aquesta llibreira llit Qbn és un moble molt pràctic i funcional. Durant el dia gaudim d’espai i una atractiva llibreria. De nit comptem amb un fantàstic llit.

 

Tegar mobel

Tegar mobel compta amb un equip experimentat, que des de l’any 1.987 es dedica a la fabricació de mobiliari modern. La nostra trajectòria sempre s’ha caracteritzat per ser una empresa propera i personal, que ofereix el millor servei al client.

Apostem per la utilització de la més avançada tecnologia per fabricar mobles excel·lents, solucions creatives i amb el disseny més actual.

Donem solucions de descans a una àmplia gamma de persones, des de les edats més primerenques, amb el nostre programa de bressols i convertibles, fins a solucions integrals per a famílies amb els nostres programes de mobiliari infantil, juvenil i dormitoris de matrimoni.

Tegar mobel és una fàbrica de mobles realitzats amb acabats melamínics. Compta amb una bona relació qualitat preu. Mobles econòmics estàndards o a mida per a tots els públics.

Oferim una àmplia solució a les necessitats de la llar actual. Armaris que es converteixen en llits, taules… Son mobles multifuncionals que ajuden molt en el dia a dia de moltes cases.

Mobles Gifreu és distribuïdor oficial de la firma.