Descripció

Habitació amb llit abatible QBn 16 és un producte de la firma Tegar.

T’agrada aquesta habitació? necessites o desitges algun canvi? nosaltres t’ajudem. Fem-ho!!!

Tegar mobel.

Tegar mobel compta amb un equip experimentat, que des de l’any 1.987 es dedica a la fabricació de mobiliari modern. A més, la seva trajectòria sempre s’ha caracteritzat per ser una empresa propera i personal, que ofereix el millor servei al client.

Aposten per la utilització de la més avançada tecnologia per fabricar mobles excel·lents, solucions creatives. Tanmateix sempre amb un disseny actual.

Donen sol·lucions de descans a una àmplia gamma de persones, des de les edats més primerenques, amb el nostre programa de bressols i convertibles, fins a solucions integrals per a famílies amb els nostres programes de mobiliari infantil, juvenil i dormitoris de matrimoni.

Tegar mobel és una fàbrica de mobles realitzats amb acabats melamínics. Compta amb una bona relació qualitat preu. Mobles econòmics estàndards o a mida per a tots els públics.

Ofereixen una àmplia sol·lució a les necessitats de la llar actual. Armaris que es converteixen en llits, taules… Son mobles multifuncionals que ajuden molt en el dia a dia de moltes cases.

A Mobles Gifreu en som distribuïdors oficial de la firma.