Descripció

Butaca Lounge CH28P
Hans J. Wegner’s CH28P Lounge Chair, dissenyat el 1951, inclou moltes de les característiques del disseny del mestre. La cadira, que es va posar en producció l’any següent, no només és funcional, sinó també molt còmoda.

La cadira de saló CH28P de Hans J. Wegner és l’essència d’una excel·lent artesania i confort. La predilecció de Wegner per crear l’equilibri perfecte entre forma i funció és clara per veure en els seus elegants elements de disseny i detalls acuradament considerats. Els armrests són acuradament arrodonits i Wegner ha creat una dinàmica interessant entre el seient esvelt i escombrat, la part posterior corbada i les cames arrodonides. La cadira de saló CH28P està disponible tapada en una varietat de cuir. També està disponible com a model de cadira de saló CH28T amb un marc de roure sòlid i seient i de tornada en roure o vedella de nou.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.