Descripció

Butaca Mama Bear CH78

La ment creativa i innovadora del llegendari dissenyador de mobles Hans J. Wegner va concebre la Butaca Mama Bear CH78 el 1954. El disseny icònic és ara reeditat per Carl Hansen . S.n, com un tribut a l’home sovint anomenat el mestre de la cadira. Una lliçó en forma i funció, artesania i coratge, la Càtedra Lounge CH78, coneguda afectuosament com la Càtedra de l’Ós Mama, equilibra corbes de suport amb formes geomètriques dinàmiques. Fet a partir de fusta sòlida amb certificació FSCTM i ofert en una gamma de tapisseria bella i amb un faristol opcional en cuir o teixit corresponent, el resultat és una peça escultòrica de disseny funcional que és igual a casa en una sala d’estar com en un vestíbul d’hotel.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.