Descripció

Cadira CH88T és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Encara que conegut pel seu treball amb la fusta al llarg de la seva carrera, Hans J. Wegner va explorar sovint els límits i el potencial d’altres materials.

La cadira de menjador CH88T acuradament considerada n’és un exemple. El disseny va ser desenvolupat inicialment per Wegner com un prototip amb potes de colors.

Es va exhibir a l’Exposició internacional d’Helsingborg a Suècia el 1955. Dècades més tard, Carl Hansen & Søn van posar la cadira en producció per celebrar el centenari del naixement de Wegner l’any 2014.

El CH88T és versàtil, elegant i funcional. El seu còmode disseny apilable uneix perfectament la fusta i l’acer industrial, mostrant l’habilitat de Wegner per donar suavitat a les formes minimalistes. El marc d’acer suporta un seient de fusta ovalat i un respatller doblegat al vapor amb extrems elegantment cap amunt que formen un lloc de descans natural per als avantbraços.

La cadira CH88T està disponible amb el seient i el respatller en faig, roure o oli fumat en diversos acabats. El marc està disponible en acer inoxidable i acer recobert de pols negre. La cadira CH88P està disponible amb un seient de pell o tela.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.