Descripció

Cadira CH23 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

Materials bonics, naturals i detalls ben elaborats.

La cadira de menjador CH23 va ser una de les primeres cadires que Hans J. Wegner va dissenyar exclusivament per a Carl Hansen & Søn l’any 1950. Les peces que va crear en aquest moment no només eren úniques sinó que també van establir nous estàndards per al disseny de mobles moderns amb la seva expressió artística i ergonòmica. forma.

Tot i que la cadira CH23 pot semblar poc complicada a primera vista, incorpora molts detalls fins i sofisticats, entre ells els elegants taps cruciformes al respatller, un seient de doble teixit i les potes posteriors arquejades que garanteixen una estabilitat òptima.

Carl Hansen & Søn va reintroduir el CH23 el 2017, fent de nou les primeres obres mestres a la seva col·lecció. Com sempre, el disseny es manté fidel als esbossos originals de Wegner dibuixats a mà, amb tots els components estètics i estructurals intactes.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.