Descripció

Cadira CH26 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

Una cadira de menjador elegant amb una artesania excepcional.

La cadira de menjador CH26 de Hans J. Wegner va ser posada en producció per Carl Hansen & Søn en estreta col·laboració amb l’estudi de disseny Hans J. Wegner i d’acord amb el dibuix de treball original de Wegner.

Es per això que la cadira forma part d’una sèrie icòniques que Wegner va crear per a Carl Hansen & Søn.

Juntament amb la cadira CH22, Wegner va crear un dibuix de treball per traduir la forma de la butaca a una cadira de menjador, la CH26.

No obstant això, mai va fabricar una maqueta de la butaca i va romandre desconeguda pel públic durant dècades.

El 2016, el mateix any de la reintroducció del CH22, Carl Hansen & Søn va donar vida al disseny del CH26. La cadira de menjador CH26 s’assembla molt a la versió del saló amb les seves formes orgàniques, el seu respatller refinat i el seient teixit a mà, i presenta proporcions ideals per a períodes més llargs de seure a una taula de menjador o un escriptori.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Tanmateix, cal recordar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.