Descripció

Cadira Sawbuck CH29 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

L’essència de la lleugeresa, la comoditat i l’estil.

La cadira Sawbuck CH29P, dissenyada per Hans J. Wegner, té unes línies netes i senzilles i una construcció única. El seient és significativament més ample a la part davantera i, juntament amb l’esquena molt corbada, millora de manera enginyosa la comoditat en diverses posicions assegudes alhora que proporciona una expressió elegant.

Aquesta elegant cadira es va treure de la producció als anys 70 i es va rellançar 20 anys més tard a proposta de la família de Wegner, convertint-se en un èxit immediat gràcies al seu disseny orgànic, orientat a la comoditat i una estètica única.

La cadira Sawbuck CH29P està disponible en diferents colors i tipus de fusta amb un seient còmode entapissat en teixit o cuir i complementa una varietat d’interiors i estils.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.