Descripció

Cadira CH30P és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

Hans J. Wegner va presentar la cadira CH30 l’any 1954 i el disseny harmoniós encarna el seu viatge continu per dissenyar la cadira perfecta.

La cadira de menjador CH30 mostra l’estil característic de Wegner: el seu disseny orgànic i la seva artesania excepcional es poden veure en detalls sofisticats, com ara les tapes de coberta cruciformes del respatller corbat i oval que s’inclina en línia amb les potes posteriors per aconseguir la màxima comoditat. Combinat amb el seient ample i encoixinat de forma premsada fa que sigui una cadira amb un alt nivell de comoditat i funcionalitat.

Com que la cadira molt còmoda es pot posar sota una taula, només ocupa un espai limitat, cosa que la fa ideal per a qualsevol context modern.

Després d’haver estat fora de producció durant diversos anys, la cadira es recrea en estreta col·laboració amb l’estudi de disseny de Hans J. Wegner. L’elegant cadira CH30 es produeix segons el seu dibuix de treball original: s’han afegit dos centímetres addicionals d’alçada per adaptar-se als estàndards moderns.

El CH30 està fabricat en roure o noguera en diversos acabats i compta amb un seient encoixinat entapissat amb pell o teixit.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.