Descripció

Cadira CH33P és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira CH33P esculpida i lleugera de Hans J. Wegner es basa en les idees i les formes típiques dels seus millors dissenys. La cadira va ser dissenyada l’any 1957 per a Carl Hansen & Søn, on es va fabricar durant deu anys. Amb un parèntesi d’uns 45 anys, la producció es va reprendre el 2012.

El disseny de CH33P té caràcter i formes orgàniques clares. L’alçada, la profunditat i els angles de l’elegant cadira s’ajusten amb cura per adaptar-se a l’ocupant i les dimensions de la fusta es trien segons els factors que Wegner va considerar necessaris. El respatller, característic de la corba, és una xapa premsada amb forma amb taps rodons visibles.

La construcció de fusta de la cadira Wegner té un aspecte vibrant que es presta a interiors moderns. Així com, també té un seient encoixinat entapissat amb teixits o pell que augmenta la comoditat i accentua el seu aspecte luxós.

Tanmateix, la versió CH33T de la cadira té un seient de xapa amb una selecció de diferents tipus de fusta i una varietat de colors.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.