Descripció

Cadira CH36 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira de menjador CH36 de Hans J. Wegner està dissenyada amb molta atenció a cada detall amb un disseny senzill i funcional.

Aquest disseny de 1962 demostra la influència que els principis i l’artesania dels mobles de American Shaker van tenir en el treball de Wegner. Les potes del CH36 es redueixen lleugerament tant cap al terra com, en el cas de les potes posteriors, també cap a la part superior, creant un aspecte elegant.

El respatller és significativament més corbat a la part superior que a la part inferior per optimitzar el suport de l’esquena. L’expressió general es completa amb el marc i el seient teixits a mà amb un cordó de paper resistent. La cadira també està disponible amb recolzabraços – número de model CH37 – per a més comoditat i suport.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.