Descripció

Cadira CH37 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira de menjador CH37 de 1962, dissenyada per Hans J. Wegner, s’inspira clarament en els principis dels mobles americans Shaker de senzillesa, funcionalitat i artesania.

El CH37 també mostra molts detalls curosament considerats característics de l’estil de Wegner. L’aspecte lleuger i elegant de la cadira es crea amb les potes rodones verticals i un respatller que s’arqueja cap enrere, una mica més a la part superior que a la part inferior, per tal d’aconseguir el millor suport possible de l’esquena.

El seient de cordó de paper teixit a mà i els recolzabraços suaument arrodonits i plans, fixats a les potes davanteres amb una tapa distintiva, proporcionen comoditat i robustesa. El disseny fascinant de la cadira de menjador CH37 ofereix una expressió lleugera i alhora robusta per asseure còmodament moltes generacions. La cadira també està disponible sense recolzabraços com a número de model CH36.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.