Descripció

Cadira CH46 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira CH46 de Hans J. Wegner és senzilla i funcional, però, alhora, també elegant.

Una acurada coordinació entre pendents i proporcions va assegurar que cada cadira s’adaptava de manera òptima al cos humà.

L’elecció de les potes posteriors corbes juga un paper important en la construcció i l’equilibri de la cadira. La flexió cap enrere a la part superior garanteix una còmoda inclinació del respatller, mentre que l’angle de la part inferior assegura que la cadira no caigui cap enrere.

El seient de la cadira està teixit amb cordó de paper i les dues barres del respatller estan laminats amb 3 gruixos diferents de fusta que després es corben en una forma d’arc suau però tensa. A la part davantera, el recolzabraços té el mateix arrodoniment elegant que la cama davantera mentre es corba lleugerament cap amunt cap a l’esquena on queda fermament subjectat entre les dues barres del respatller.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.