Descripció

Cadira CH47 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

A la seva clàssica cadira CH47 de 1966, Hans J. Wegner ha utilitzat la mateixa idea de disseny que la seva butaca CH46 del mateix any i la butaca CH44 de l’any anterior.

El disseny de la cadira és senzill i elegant amb el seu seient teixit i un marc de fusta sòlida amb perfils arrodonits. Un element important són les potes posteriors corbes que donen a CH47 un aspecte relaxat. Però el més important, les cames corbes s’escullen per donar al respatller l’angle correcte però també per garantir que la cadira no caigui cap enrere.

Ha reforçat totes les articulacions desplaçant les baranes i les lliteres, assegurant que els tacs es poden utilitzar a tota alçada i profunditat màxima quan s’insereixen a les potes de la cadira. El disseny ben pensat i els materials naturals càlids de la cadira CH47 la fan adequada per a molts tipus d’habitacions i funcions, des de menjadors fins a sales d’espera i sales de reunions.

La cadira també està disponible com a butaca en el model CH46. Malgrat els recolzabraços, té la mateixa amplada del seient que CH47.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.