Descripció

Tamboret CH56 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

El tamboret de bar CH56 crea un ambient acollidor a la cuina, al bar o en un restaurant amb el seu aspecte net.

El tamboret és robust i resistent amb les seves 4 potes lleugerament inclinades. L’anell d’acer inoxidable, que manté les cames juntes, proporciona estabilitat i un lloc per descansar els peus de l’ocupant.

La construcció estable del tamboret està ben pensada pel que fa a l’estabilitat, i típica de Hans J. Wegner, presenta potes més gruixudes a l’articulació amb l’anella estreta cap al terra i el seient.

El tamboret de bar també es presenta en una versió inferior, CH58. CH56 està dissenyat per estar al costat d’una barra, mentre que la versió inferior, CH58, és més adequada al costat d’un taulell de cuina.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.