Descripció

wCadira CH88P és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira de menjador CH88P és un exemple de l’exploració dels materials de Hans J. Wegner. Ho veiem en l’elegant combinació de tapisseria, fusta i acer. Amb la qual cosa mostra la capacitat de Wegner per fer que les formes minimalistes semblin suaus i còmodes.

Wegner va desenvolupar originalment la cadira CH88P com a prototip amb potes de colors per a l’Exposició internacional d’Helsingborg de 1955 a Suècia. Tanmateix, no va ser fins el 2014, que la cadira va entrar en producció per primera vegada.

La construcció intel·ligent i la qualitat apilable de la cadira de menjador CH88P la fan molt funcional. El marc d’acer combinat amb el respatller i el seient de fusta ofereix un disseny elegant i una forma còmoda.

El CH88P està disponible amb un seient entapissat en cuir o teixit, afegint encara més versatilitat i comoditat, mentre que la cadira CH88T està disponible amb un seient elegant en xapa.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.