Descripció

Tamboret CH58 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Tot i que Hans J. Wegner va dissenyar el seu tamboret de bar CH58 fa dècades, el disseny atemporal s’adapta bé a les cuines, bars i restaurants moderns.

Amb les seves cames lleugerament inclinades i el seient encoixinat rodó, el tamboret crea un ambient acollidor per a una estona de relax.

L’anell circular d’acer inoxidable del tamboret CH58, que uneix les quatre potes, es col·loca de manera còmoda perquè descanseu còmodament els peus sota el seient.

La construcció proporciona una estabilitat òptima amb les cames més gruixudes a la unió amb l’anell i més fines fins al terra i fins al seient amb el disseny signat de Wegner.

Els tamborets de bar de Wegner estan disponibles en dues altures: CH58 és adequat per a l’alçada del taulell de la cuina i CH56 per a l’alçada de la barra. Només has de triar l’alçada i el material que s’adapti a la teva decoració.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.