Descripció

Cadira confortable MOOD de mobitec és un excel·lent producte Mobitec.

És una cadira destacada per la seva carcassa corbada per a una comoditat òptima.

Es pot escollir triar color, la textura del revestiment (tela, pell o imitació). També es pot triar entre diverses opcions per a color de la base metàl·lica

 

 

Mobitec és una empresa Belga que dissenya taules i cadires modernes i pràctiques. Les fabrica amb materials de primera qualitat.

 

Cadascun dels nostres mobles es fabriquen sota demanda, segons les especificacions dels nostres clients. El resultat: un moble que s’adapti a tu i que s’adapti perfectament al teu interior.

 

Els nostres dissenyadors dissenyen noves col·leccions cada any. Oferim un ventall d’opcions de personalització per a cada model: tipus de potes/base, recolza braços als seients i extensors a les taules, revestiments de teixit o pell, espècies i tractaments de fusta, color dels components metàl·lics, etc.

 

Un cop hagis fet la teva elecció i fet la teva comanda, a Mobitec donem vida a la teva creació als nostres tallers. Es troben a Polònia per una raó molt senzilla: és on hem trobat el saber fer que va complir les nostres expectatives.