Descripció

Cadira Laclásica amb braços realitzada amb fusta de freixe és un important producte de Stua.

Recuperant la tipologia i l’estil de les antigues cadires de fusta Laclásica redefineix la tradició amb un bany de simplicitat i contemporaneïtat. La silueta de Laclásica sembla que sempre ha estat entre nosaltres, i no obstant això és nova i avantguardista.

A més Laclásica és una cadira plena de corbes que continuen les ondulacions del cos humà mimetitzant-se amb elles. La seva forma és sensual i acollidora.
En els seus aspectes tècnics cal destacar que el seient i el respatller es fonen amb les potes d’una manera fluïda. Una peça injectada de color blanc, per sota del seient, simplifica la seva estructura i li dóna fortalesa. Laclásica és una cadira realitzada en fusta de freixe modelada, fusta massissa i alumini.

També la Cadira Laclásica amb braços és la més recent creació del fundador de STUA, Jesús Gasca

 

STUA

STUA és una empresa fundada per Jesús Gasca, com a vehicle per a crear i distribuir mobiliari de disseny contemporani a tot el món.

Els mobles de STUA són adequats per al seu ús tant en entorns residencials com en aplicacions de projectes.

El que diferencia aquest treball d’altres dissenys contemporanis és la permanència de les formes. Dissenys creats per perdurar en el temps.

La seva filosofia de disseny està concebuda i executada amb un extraordinari nivell d’estètica i de detall tècnic.

Per concloure el seu disseny és innovador i original, però sense estridències. STUA té un esperit fresc i el seu caràcter està fortament afermat en els principis i característiques dels clàssics del disseny modern: simplicitat i intemporalitat.