Descripció

Cadira potes de fusta model ROB de mobitec és un excel·lent producte Mobitec.

És una cadira funcional, lleugera i còmoda.

La cadira model ROB s’adapta perfectament a l’interior refinat. La seva base de fusta (en faig, roure o noguera) és personalitzable amb diversos acabats disponibles i un munt d’opcions pel que fa a la tapisseria: teixit, pell o imitació de pell amb tota una gamma de colors i textures.

Amb una alçada de 47 cm, aquesta cadira és adequada per a una alçada de taula estàndard.

 

 

Mobitec és una empresa Belga que dissenya taules i cadires modernes i pràctiques. Les fabrica amb materials de primera qualitat.

 

Cadascun dels nostres mobles es fabriquen sota demanda, segons les especificacions dels nostres clients. El resultat: un moble que s’adapti a tu i que s’adapti perfectament al teu interior.

 

Els nostres dissenyadors dissenyen noves col·leccions cada any. Oferim un ventall d’opcions de personalització per a cada model: tipus de potes/base, recolza braços als seients i extensors a les taules, revestiments de teixit o pell, espècies i tractaments de fusta, color dels components metàl·lics, etc.

 

Un cop hagis fet la teva elecció i fet la teva comanda, a Mobitec donem vida a la teva creació als nostres tallers. Es troben a Polònia per una raó molt senzilla: és on hem trobat el saber fer que va complir les nostres expectatives.