Cadira retro amb potes metàl·liques model COSY

Descripció

Cadira retro amb potes metàl·liques model COSY, és un excel·lent producte Mobitec.

És una cadira que pot canviar la posició del coixí respatller per variar l’aspecte però també la profunditat del seient de la cadira.

Es pot col·locar contra el respatller o lliscar-lo al seu voltant, gràcies a l’obertura prevista a aquest efecte.

Es pot escollir triar color, la textura del revestiment (tela, pell o imitació). Hi ha disponible una varietat de colors.

 

 

Mobitec és una empresa Belga que dissenya taules i cadires modernes i pràctiques. Les fabrica amb materials de primera qualitat.

 

Cadascun dels nostres mobles es fabriquen sota demanda, segons les especificacions dels nostres clients. El resultat: un moble que s’adapti a tu i que s’adapti perfectament al teu interior.

 

Els nostres dissenyadors dissenyen noves col·leccions cada any. Oferim un ventall d’opcions de personalització per a cada model: tipus de potes/base, recolza braços als seients i extensors a les taules, revestiments de teixit o pell, espècies i tractaments de fusta, color dels components metàl·lics, etc.

 

Un cop hagis fet la teva elecció i fet la teva comanda, a Mobitec donem vida a la teva creació als nostres tallers. Es troben a Polònia per una raó molt senzilla: és on hem trobat el saber fer que va complir les nostres expectatives.