Composició de llibreria Book Shelves penjada a paret

Descripció

Composició de llibreria Book Shelves penjada a paret.

Llibreria i prestatges col·lecció Book Shelves és un programa tradicional de llibreries amb innombrables possibilitats de creixement en amplària i altura.
Constructivament, s’articula mitjançant muntants verticals i prestatges horitzontals que es poden combinar amb portes convencionals o de vitrina i calaixos. Tanmateix, els muntants verticals es presenten en diferents gruixos, poden partir des del sòl o poden anar penjats.

Llibreria i prestatges col·lecció Book Shelves és la nostra interpretació del clàssic programa de llibreries, potenciant les seves prestacions a nivell estètic i formal.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.