Llibreria de noguera amb estanteries Book Shelves

Descripció

Llibreria de noguera amb estanteries Book Shelves és un programa tradicional de llibreries amb innombrables possibilitats de creixement en amplària i altura.
Constructivament, s’articula mitjançant muntants verticals i prestatges horitzontals que es poden combinar amb portes convencionals o de vitrina i calaixos. Els muntants verticals es presenten en diferents gruixos, poden partir des del sòl o poden anar penjats.

Llibreria de noguera amb estanteries Book Shelves és la nostra interpretació del clàssic programa de llibreries, potenciant les seves prestacions a nivell estètic i formal.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Partint del rigor i el caràcter personal, en Besform hem desenvolupat les nostres línies de producte. Les quals queden definides en l’actualitat, per dues grans col·leccions de mobiliari per a la zona dia i la zona nit.

Les nostres col·leccions estan basades en la puresa formal. La riquesa dels materials i un profund coneixement de la professió. Així, busquen perdurar en el temps a través del compromís entre la novetat i la bellesa atemporal.

Tanmateix, ambdues complementen la nostra aposta per un servei integral, en el qual cada client pot desenvolupar les seves idees fins a l’últim detall, posant a la seva disposició, un equip de professionals d’alt nivell per a poder crear espais únics i personals.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.