Habitació llit gran Capçalera sospesa Roure Gris Urban Ranch

Descripció

Habitació llit gran Capçalera sospesa Roure Gris Urban Ranch és un excel·lent producte de Devina Nais.

Aquesta composició es pot personalitzar segons necessitats.

Habitació llit gran Capçalera sospesa Roure Gris Urban Ranch , és realitzada amb fusta massissa de roure. A més a més, està composta per un capçal model Urban Ranch, un aro llit model Soft, taula de centre model Axys i una tauleta de nit amb potes de vidre model Maó.  Aquesta combinació és atrevidament irregular, genera una nova visió del dormitori reinventant els codis de mobiliari i tradicionals. El moviment i el desordre sofisticat creant artísticament un efecte òptic relaxant. Devina Nais

VALORS

La casa, un lloc de vida, refugi emocional.
Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten a les vostres cases.
Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

A través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Tan sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern.
No serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell. Descobriràs l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals.
Cuiden cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera, per garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.
Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.
Finalment el treball, recorda a les tècniques i la minuciositat dels fusters del passat, capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

Tanmateix estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles, i per això estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.