Làmpades penjant Skan de Vibia

Descripció

Làmpades penjant Skan de Vibia són un disseny de Lievore, Altherr, Molina.

Vibia presenta una gran varietat de mides i disposició sobre aquesta aplicació de làmpades de suspensió, oferint des de llums amb un únic difusor fins a un clúster de 3 o 5 unitats. Totes elles amb el denominador en comú de renovar un disseny clàssic aportant funcionalitat lumínica.

Tot les Làmpades de suspensió Skan de Vibia fan servir il·luminació LED.

La gamma d’acabats de les llums penjants Skan inclouen lacat vermell mat, lacat blanc mat i lacat gris grafit mat.

La col·lecció de Skan penjolls s’integra perfectament en tot tipus d’espais i projectes d’interiorisme.

Vibia il·lumina el teu camí.

Inspiració Vibia.

Primer de tot continguts que inspiren els professionals “creadors d’espais”: dissenyadors d’interior, d’il·luminació, arquitectes, i artistes.
Així, durant el procés de disseny d’un espai, la il·luminació esdevé un element transversal a la seva arquitectura, interiorisme i ús.
Tanmateix un lloc on compartir sensibilitats i imaginar solucions.

La poesia de la llum i el disseny

Tots estem connectats a la llum natural d’una manera profunda i vital. És la llum que ens alimenta i ens aporta serenitat en els entorns edificats en què treballem, vivim i estimem.

Partint d’aquesta idea, a Vibia estem convençuts que la vida és més alegre, més bella i més gratificant quan està impregnada de llum.

En els nostres projectes, la llum natural és essencial. Hem trobat formes de presentar-la que ens permeten gaudir-ne en cada moment de les nostres vides, avui i també demà.

Per això dissenyem objectes meravellosos i plens de significat. I per això, convidem a que cada persona pugui utilitzar-los per donar forma a la seva pròpia interpretació de la llum.