Descripció

Llit Bora coixins pell transmet confort per totes les seves cantonades. Convida a tirar-te damunt seu i a llegir recolzat en els seus tous coixins o descansar plàcidament deixant-te portar pels millors somnis.

A més, els coixins són desenfundables i amb opcions de diferents teles i pells. Per l’estructura es poden triar qualsevol de les fustes de l’oferta de Treku.

El llit Bora coixins pell és un exclusiu producte de la firma basca Treku.

 

 

Els acabats dels productes Treku són sempre excel·lents tant en les fustes, xapes, com laques, teixits…

Consulta Acabats > 

Treku.

Treku mobles: tradicional i contemporani.

La marca prové del cognom basc Aldabaldetreku i avui dia és la tercera generació d’aquesta família l’encarregada de dirigir l’empresa, heretant així la millor de les tradicions: dedicar-se a una professió apassionant.

Durant aquests anys -més de mig segle d’història- han estat partícips de múltiples vivències. Algunes dures, com les diverses crisis econòmiques que han assotat a l’empresa. També les increïbles inundacions que van patir en els anys 1953 i 1983. Però, sobretot , queden en la memòria les bones experiències, els llaços d’amistat dins i fora de l’empresa, el reconeixement de molts clients fidels i la il·lusió d’arribar a nous mercats …

Gràcies a l’après de les seves primeres generacions, Treku ha sabut integrar en els seus productes el contemporani amb el tradicional, incorporant detalls que ens retrotrauen a altres temps.

Actualment, Treku continua ampliant el seu coneixement gràcies al contacte amb altres països, continents i cultures de les que, dia a dia, segueix aprenent.

Treku fabricant de mobles del País Basc. Mobles atemporals fabricats amb xapes naturals de fusta. Laques de gran qualitat. Amb molt de respecte converteixen la matèria prima de la Naturalesa en mobles de disseny.  Ho fan amb constant evolució des de fa més de 50 anys. Les seves col·leccions marquen tendència. La subtilesa de Lauki. La naturalitat de Aura. El prestigi de Kai. L´encant de Bel. Finalment, la singularitat de taules i complements.