Descripció

Llitera Pink | Habitació Juvenil és un producte actual dissenyat per Lagrama.

Aquesta habitació potser ideal pel teu dormitori… a partir del probrama Joven, actual, modern i modular, podem adaptar aquest moble a molts espais.

Destaquem que aquesta Llitera Pink | Habitació Juvenil es pot adaptar també a les teves necessitats físiques, funcionals i estètiques.

 

Lagrama

Lagrama neix l’any 1982 com a fabricant de moble per a la llar.

Durant la dècada dels 90 s’especialitza en moble per a habitacions juvenils originals.

El 1995 presenta el seu primer catàleg d’armaris per a vestidors i dormitoris.

Durant l’any 2005 es presenta el Sistema Avatar donant opció a personalitzar el moble amb fotografies.

Life Box és la nova proposta de Lagrama. Un programa que ha estat dissenyat per a moblar tota la casa i pensant per a totes les edats.

A més, Life Box és capaç de donar solucions per a un rang d’edat de zero a vint anys. Des de l’habitació del nadó fins a un modern loft. Les qualitats del producte et permet configurar el moblament de qualsevol espai de manera personalitzada.

Tanmateix, gràcies als sistemes KUBOX, AIRBOX, Blinkbox i la seva fàcil combinació, pots dissenyar diferents solucions adaptades a cada necessitat.

Així mateix poden gravar imatges personalitzades o degradats de diversos colors en els frontals del producte. A través de les portes d’armari, panells o del darrere es pot configurar un univers de possibilitats que fa de cada peça un element únic. Les imatges les pot aportat el client o bé Lagrama compta amb una base d’imatges que ofereix als clients per imprimir en els seus mobles.