Descripció

Moble bufet alt Eucalipto Area és un producte de mobles Ciurans.

Ciurans

Ciurans fabricant de mobles moderns i elegants de la Garriga.

Dissenys atemporals en xapa de fusta natural i laques. Xapes naturals com el roure, el cirerer, eucalipto, noguera… i laques color NCS.

Tanmeteix oferim mobles estàndards o a mida. Comptem amb un ampli programa modular de peces estàndard però si no és suficient podem realitzar qualsevol disseny de moble realitzable amb els nostres materials.

Des de la no nostra fundació el 1925 hem apostat per l’última tecnologia, un disseny actual i pràctic. A punt per encaixar en els menjadors, sales i habitacions de pisos i cases.

Els convidem a gaudir de les nostres col·leccions: Area, TK.2 i Nòrdic.

 

Area

L’elegància i el bon gust tenen la excepcional qualitat de perdurar en el temps. Disseny i sofisticació són només algunes de les qualitats que es desprenen de les linies rectes i sobries del model AREA. La qualitat, el denominador comú en tots ells. Aquell disseny d’ahir i avui, marca una tendència. I es que, des del seu llançament fins avui, ha sapigut adaptar-se els canvis i exigències que estem vivim actualment.

 

TK.2

El dissenyador Josep Turell i mobles Ciurans han creat aquest nou model a partir d’un restyling de la col·lecció TK. La novetat principal pel que fa al disseny és el tirador. Aquest ens dóna la possibilitat de combinar-ho amb una peça vertical formant diferents tipus d’acabats (cromats, xapa, laques, …). Altres novetats del TK.2 són les llibreries modulars i les vitrines. Creen unes línies més estilitzades i minimalistes en l’ambient. Gràcies a les diverses combinacions d’acabats del tirador i la peça vertical podem oferir al client una composició totalment personalitzada i única. El contrast dels materials, la simplicitat de les formes donen volum a l’espai i destaquen la bellesa de les noves composicions del TK.2. Quant a l’aspecte tècnic, ens dóna la possibilitat d’adaptar-se a qualsevol espai. Té un modelatge molt ampli de mesures.

Nordic

Nordic Collection és una col·lecció de mobles dissenyada per Martí Nualart i fabricada per Mobles Ciurans La col·lecció Nordic ha estat dissenyada per adaptar-se a qualsevol espai interior. Amb un disseny minimalista i un aire fresc i natural, aquest programa de mobiliari proporciona solucions. A més, supera les expectatives dels consumidors més exigents.