Descripció

Sofà CH104

 

El sofà CH104 forma part de la sèrie de mobles versàtils CH100 que Hans J. Wegner va dissenyar el 1970 per a interiors moderns. A més del CH104, la sèrie també consta d’una cadira de saló, un biplaça, un tres seients i dues taules de cafè.

 

El marc de fusta interior sòlid del sofà de Wegner està tapat d’acord amb els millors estàndards de qualitat. El marc d’acer inoxidable amb la superfície amb pinzellades i corbes distintives també demostra la comprensió de Wegner d’aquest material. Els coixins estan fets de nucli d’escuma embolicats en un forat per a l’estabilitat i la comoditat dimensionals.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.