Descripció

Sofà CH103

 

CH103 és un sofà de tres places que forma part de la versàtil sèrie CH100 que Hans J. Wegner va dissenyar el 1970 per a interiors moderns. A més del sofà CH103, la sèrie també consta d’una butaca, un sofà de dos seients i un sofà de quatre seients, així com dues taules de cafè.

 

El marc interior sòlid del sofà de Wegner està omplert amb els estàndards més alts. El marc d’acer inoxidable amb una superfície pinzellada i corbes distintives demostra l’interès de Wegner per treballar amb aquest material. Els coixins estan fets d’un nucli d’escuma envoltat per avall que els fa estables, però alhora tous.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.