Descripció

Sofà CH162

 

El sofa CH162 de Hans J. Wegner va ser dissenyat el 1965 i rellançat el 2013 quan va cridar l’atenció de Carl Hansen . S.n mentre mirava a través de la foto de l’arquitecte i els arxius model. En aquest disseny rigorós, Wegner demostra com fins i tot un petit detall pot arribar a ser tan significatiu que es converteix en el segell distintiu dels mobles.

 

La característica especial és l’ampliació de la tapa en els armaris que amaguen els cargols a la part superior de les potes amb forma característica que sostenen el tapisseria de l’armestí al marc de fusta. La tapa de fusta està dissenyada més gran per raons decoratives, es mou lleugerament enrere de la part davantera de les cames i es col·loca de manera que el gra es troba en la direcció transversal dels grans de fusta de la cama.

 

El marc de fusta sòlida del sofà de Wegner està ben tapat. Els coixins s’han embolcallat al voltant de l’escuma del nucli, que va permetre a Wegner afegir suavitat i bona comoditat a la forma geomètrica.

 

El sofà està disponible en dues mides: CH162 com a dos seients i CH163 com a tres seients.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.